Kezdőlap Egyéb Játékoslét kutatás 2017.

Játékoslét kutatás 2017.

327
0
MEGOSZTÁS

Üdvözlet minden Kedves Olvasónak!

Ismételten segítségeteket kérjük, ugyanis már évek óta segítjük a Játékoslét Kutatóközpont munkáját. Idén is jelentkeztek egy kérdőívvel, melyet szeretnénk, ha minél többen kitöltenétek, mivel már csak két nap van a kutatás zárásáig. Át is adom a szót Fromann Richárdnak, a projekt vezetőjének:

“Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont – a GameStar magazinnal közösen: https://www.gamestar.hu/extralife/jatekoslet-kutatas-2017-241791.html – 2017. december 25-én elindította a 7. országos online játékos felmérését, JátékosLét Kutatást.

A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A 2016. évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.69

Kapcsolódó jó hír, hogy a 2016. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.5), ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain ( www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (a 6 év során közel 50.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba!), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Ha a 7. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/923487137

Köszönettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője
richard.fromann@gmail.com
www.jatekoslet.hu
www.netcogame.com”

 

Forrás: