Kezdőlap Hírek Elindult a Diablo 3 PTR 2.6.4

Elindult a Diablo 3 PTR 2.6.4

1124
0
MEGOSZTÁS

A mai napon elindult a Diablo 3 2.6.4-s Patch Test Realmje. Egy teljes héten keresztül az alábbi változtatásokat lehet többek közt tesztelni, ill. visszajelezni a fejlesztők felé:

 

  • A Legacy of the Nightmares gyűrű set, ill. minden karakter set sebzés bónuszai jelentős mértékben növekedni fognak.

 

  • Minden karakter további 5 Armory slotot kap, így már összesen 10 áll rendelkezésünkre minden karakter esetében.

 

  • A Greater Rift kulcsok a Materials fülbe kerülnek, a Stashből és Inventoryból egyaránt.

 

  • A Primal Legendary cuccok vörös fényeffektet kapnak, mikor kiesnek a földre, a minimapon vörös pentagrammal lesznek jelölve, ill. vörös kerettel valamint javított ikonháttérrel rendelkeznek majd.

 

  • Megnyitott Greater Rift esetében nem áll többet lehetőségünk a Paragon pontok megváltoztatására. A játékosokat a match making rendszer olyan futó játékba is beteheti, ahol nyitva van a Greater Rift. Ebben az esetben az újonnan érkezett játékos nem fog tudni belépni a már aktív Greater Riftbe, valamint a GR-ben tartózkodó játékosokat sem érinti az új player érkezésével járó nehézségnövekedés, amíg be nem fejezik az adott GR-t.

 

  • Bekerül a játékba a köveketző Season téma, a Grandeur, melyben a Season játékosok (ez a buff csak őket érinti, míg a korábbiakat a non-season karakterek is megkapták) rendelkezni fognak a Royal Grandeur gyűrű tulajdonságával (csökkenti a set bonushoz szükséges tárgyak számát eggyel). Az effekt nem stackel már karakteren vagy Kanai Cube-n lévő Grandeur gyűrű buffal.

 

  • Amennyiben a Seasonban először teljesíti a játékos a Greater Rift 70-t Soloban, akkor a Rift Guardian egy garantált Primal Ancient Legendary tárggyal jutalmazza meg.

 

Ti ki fogjátok próbálni a PTR-t?

 

Forrás: