Kezdőlap Hírek UPDATE: Diablo 3 megjelenés – szavazás

UPDATE: Diablo 3 megjelenés – szavazás

32
0
MEGOSZTÁS

Egy újabb hírrel szolgálhatunk a Diablo 3 megjelenését illetően. Az www.mmorpgitalia.com olasz weboldal kiszivárogtatta a Diablo 3 megjelenési dátumát és annak várható bolti árát. Azt nem említették, hogy a hivatalos bejelentés mikorra várható, de ha ők valóban tudják a helyes dátumot, akkor nagy az esély arra, hogy hétfőn ez hivatalossá is válik (amiről már egy korábbi hírben is tájékoztattunk titeket). Soulbringernek köszönhetően egy helyes olasz-angol fordítást is megoszthatunk veletek:

“Activision Italy has revealed to Italy’s biggest retailers Diablo III release date, yet to be officially confirmed worldwide by Blizzard but solid enough to be trusted. It’ll be on 17 April and the prices are fixed at 54,90€ for the standard edition and 89,90€ for the CE.

I would add that, for what it’s worth, yesterday I went to Mediaworld here in Italy and for the first time I saw the preorder box for Diablo III that on the rear side had written: “For sale in April”.

Tehát ha minden igaz, április 17-én megjelenik a Diablo 3 teljes játék 15900HUF-os áron, 26000HUF-os áron pedig a gyűjtői változat. Ezt persze lehet szkeptikusan fogadni, hiszen még mindig nem erősítette meg hivatalosan a Blizzard, de egyelőre nem is cáfolta. Annyi biztos, hogy ez a dátum egyre több helyen bukkan fel az interneten és egyre nagyobb visszhangja van. Mielőtt ez a hír felröppent volna, Jay Wilsont megkérték, hogy egy egytől tízes skálán értékelje, hogy mennyire vagyunk közel a megjelenés bejelentéséhez:

On a scale of 1 to 10, (1=not even close, 10=imminent,) how close are we to that all important #D3 announcement? 🙂

Jay Wilson – 9

Azt hiszem, ha ezeket összegezzük, mindenképp lehetünk bizakodóak. Éppen ezért, mint ahogy azt már korábban is tettük, ismét szavazásra szeretnénk invitálni titeket, melyben megoszthatjátok velünk, hogy szerintetek mikorra várható a Diablo 3 megjelenése.

Sorry, there are no polls available at the moment.

UPDATE 1: Decemberben az Amazon.com levette az eladási listájáról a gyűjtői változatot, de most ismét előrendelhető.

UPDATE 2: Az Activision Blizzard olasz leányvállalatától kiszivárogtatott aprilis 17-i dátumot Jay Wilson nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

can you debunk the rumor of april 17th or confirm?

I cannot debunk or confirm.

Ez akár jelenthet is valamit, hisz nem a szokásos “ez csak pletyka” szöveget hallhattuk tőle.

UPDATE 3: Mikor egy pletyka felröppen interneten a kiadási dátumról, egyre több online bolt követi az eseményeket. Az angol GameStop is így tett és április 17-ét jelölte meg megjelenési dátumául a teljes és a gyűjtői változatnak is. Az olasz Amazon is frissítette oldalát.

forrás: incgamers, mmorpgitalia